Det er kort vei fra suksess til fiasko

(c) Schalke 04: Domenico Tedesco mener det harde arbeidet de har lagt ned snart vil begynne å gi resultater.
Top Article ad

Schalkes nye sportsdirektør, Jochen Schneider, har full tillit til manager Domenico Tedesco, som de aller fleste tippet var på vei ut, inntil i dag. 

Schalke er midt i en veldig dårlig sesong i Bundesliga, men Tedesco trenger likevel ikke frykte for jobben sin. Den italienske manageren hadde suksess i sitt første år for klubben med en sølvplass i Bundesliga, nå satser klubben på at det er like kort vei fra fiasko til suksess som nedturen de nå er midt inne i.

Les: Stjernetrio kastet ut av det tyske landslaget

Det slår klubbens nye sportsdirektør, Jochen Schneider, fast.

«Vi kan ikke spille som vi gjorde mot Mainz (0-3 nederlag, red.) Og Düsseldorf (0-4 nederlag, red.). Men vi er optimistiske at vi kan reversere ting. Det gir ingen mening å tenke på «hva hvis»» sier Scheider til WAZ.

«Han (Tedesco, ed.) Virker veldig fokusert og fokusert. Domenico har oppnådd gode ting i Schalke 04. Det var bemerkelsesverdig hvordan han ledet og stod foran hans lag på lørdag. Han er optimistisk og klar til å kjempe».

Schalke er nummer 14 i Bundesliga – fire poeng fra nedrykkslinjen. De har ikke vunnet på seks sammenhengende kamper. – Sist sesong var Schalke 04 eneste reelle utfordrer til Bayern München, de havnet til slutt 21 poeng bak serielederen på en andreplass.