Joachim Löw (foto: tyske fotballforbundet)

Det høres litt vel dramatisk ut, men når tre stjernespillere på landslaget får beskjeden om at de bare kan glemme fremtidige landslagssamlinger, da blir det jo litt spesielt.

Thomas Müller, Jérôme Boateng og Mats Hummels slipper hvertfall å lure på hva de skal gjøre neste gang det tyske landslaget samles.

Smilte nok ikke da han fikk beskjeden (foto: mülller, twitter)

Les: Hadde det vært opp til Ajax ville Ødegaard spilt på San Bernabeu

Stjernetrioen fikk tirsdag beskjed av landslagssjef Joachim Löw om at de ikke blir tatt med i fremtidige landslagstropper.

– 2019 markerer en ny start for det tyske landslaget. Det var viktig for meg å forklare mine tanker og planene til spillerne og lederne i Bayern, forklarer landslagssjef Löw.

Blir selvfølgelig mer tid til bordtennis på Hummels. (foto: hummels, twitter)

Les: Denne overgangen skal United garantert lykkes med

Alle tre var med og vant VM i 2014, men deltok også på landslaget som som røk ut av gruppespillet fire år senere, og fulgte opp med å rykke ned fra det øverste nivået i Nations League i fjor høst.

– Nå er det tid for å sette ut en ny kurs. Vi ønsker å gi laget et nytt uttrykk, og jeg er sikker på at dette er et riktig steg. De unge spillerne får rom til å utvikle seg, og nå er de nødt til å ta ansvar, sier Löw.

Happy days! (foto :boateng, twitter)

Dermed er en æra over i Tyskland.

Müller – 100 kamper og 38 mål

Boateng – 74 kamper

Hummels – 70 kamper

Löw fikk tillit til å lede landslaget videre, mens disse tre gutta representerer alt som har gått galt med Tysklad de siste fire årene. Litt surt må det være.

Les: Jo Inge Berget har bestemt seg for klubb