(foto: bayern, twitter)

Vi skal vokte oss med å påstå at Bayern München er uslålige, men etter å ha sett hvordan Lewandowski og gjengen fortsetter å leke seg i Champions League, lukter det sterkt back-to-back for Bundesliga-giganten.

4-1 på bortebane. Ikke nok med at Bayern fortsetter å score som få andre, forsvaretsspillet sørger for at motstanderne aldri får muligheten til å matche de scoringskåte Bayern-spillerne.

Les: Agenten: Ti klubber har mulighet til å overtale Erling Haaland

Så da Big Lew åpnet med scoring etter ti minutter, var Lazio så og si slått. For der klubber som Atletico Madrid trekker tilbake hele laget i forsvar for å forsvare en ledelse, fortsetter Hansi Flick å piske spillerne sine fremover i angrep.

Ikke bare er det en suksessrik formel, det blir nitti minutter med fotball det ikke er muligheter å falle i søvn av.

Les: Chelsea er tilbake!