Sjekk den a, Haaland! (foto: chelsea, twiiter)

Vi husker forrige sesong da Lampard og Chelsea så ut som en gjeng med smågutter i altfor store shorts etter gruppespillet i Champions League. På tirsdag var det en voksen gjeng som sendte «Liverpool-dödaren» Atletico Madrid poengløse ut av egen stadion.

Olivier Giroud hadde funnet inspirasjon fra jyplingen Haaland, og skulle bevise at også franske bein kan sakse seg til et mål – med ryggen til. Da Giroud og Chelsea-spillerne hadde feiret ferdig scoringen, brukte Tuchel Simeones taktikk og lukket butikken for Atletico-angrepet.

Les: Iron man Sergio Ramos nekter å forholde seg til naturlovene

Les på F7: Skal bruke droner til å plante en milliard trær

-Det var en meget disiplinert opptreden. Det er det harde arbeidet. En laginnsats, grunnlaget for en stor seier… Vi visste at de var klar for å ligge med åtte mann i boksen. Hensikten var å holde intensiteten oppe. Det var det vi gjorde veldig bra. Vi lot dem aldri trekke luft eller komme i motangrep. En av de tøffeste ufordringene er å åpne et forsvar som Atleticos, sier Tuchel til BT Sport.

Tuchel har snudd Chelsea-skutta. Nå var det ikke lenger en gjeng med smågutter som ble løpt fra av sine europeiske rivaler.

Les: Agenten: Ti klubber har mulighet til å overtale Erling Haaland