Ny farge, samme vinnerskalle. (foto: everton, twitter)

«Vi vet hvor du bor – ikke signer». Grunnlaget for truslene mot Rafael Benitez burde egentlig fått oss til å skratt-le, men trusler er trusler. Selv tar spanjolen det hele med stor ro. Noe sier oss at han har vært borti mye i løpet av karrieren som inkluderer trenerjobb hos Valencia, Inter, Chelsea, Napoli, Real Madrid, Newcastle – og Liverpool.

-Det hører sammen med konteksten. Det er lenge siden at jeg kjempet for min klubb (Liverpool). Det er også det jeg gjør nå (Everton), begynner Benitez til BBC.

Les: Brentford skjønner de må bla opp mer for Kristoffer Ajer

-Jeg vil kjempe for Everton i hver eneste kamp mot hvem som helst. Det gleder meg at denne klubben blir større og større, og at vi kan konkurrere. Det er fotball, og det er veldig emosjonelt. Det eneste jeg kan si, er at jeg vil kjempe for laget mitt, som jeg har gjort alle de stedene jeg har vært, sier Benitez.

Og legger til at ikke alle sliter med å se en tidligere Liverpool-manager på Goodison Park.

-Det er ikke mange som vet at supporterne er virkelig snille på supermarkeder og restauranter. De fleste har tatt det pent her i Liverpool, som er min by, avslutter Benitez.

Trengte en liten jukselapp de første dagene. (foto: everton, twitter)

Les på F7: Steffen Landro kom inn med suksess i seilene, i dag måtte dra da motvinden ble for stor

30. november er det duket for første Merseyside-derby og møte mellom Pickford/Van Dijk, Richarlison/Thiago Alcantara og Benitez/Liverpool-supporterne.

Når pipa lyder er Benitez 100 % blå. Garantert.

Les: Ikke lenger noen tvil: PSG starter sesongen med Europas beste keeper