Fra en tidligere episode med luftgolf på treningsfeltet.

Det er, så lenge Zinedine Zidane er manager for Real Madrid ikke mulig for Gareth Bale å bli i klubben og regne med å faktisk få spille. – Han har tidligere sagt han kan sette seg på bakbeina og bli ut kontraktsperioden og benytte tiden til familieliv og golfspilling.

Det er i hans fulle rett, men det er trolig ikke veldig givende. – Flere storklubber står og banker på døren og sist ut i så henseende var den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Les: Svaret kom raskt: «Zidane er en skam!»

Gareth Bale sin gigantlønn skal ha skremt bort noen klubber og vært et hinder for en overgang, men ifølge The Telegraf er lønn ikke et problem i Kina hvis Bale er interessert i å flytte vekk fra Europa. – Det finnes golfbaner i Kina også!.

Beijing Guoan, skal være klar med en fantastisk avtale, en av verdens rikeste klubber er villig til å gi Gareth Bale en lønn på 5 millioner dollar i uken som en start, og ettersom tiden går vil lønnen få en «naturlig vekst».

Les: Stabæk-trener Jan Jönsson sendt bort fra indre bane

Ifølge Marca er det imidlertid ikke bare Beijing Guoan som har Gareth Bale i kikkerten, også Jiangsu Suning og Shanghai Shenhua har fått med seg at det går mot slutten for superstjernen i Real Madrid.

Les på Popidol: Er du best i «Fortnite» kan du vinne stort. 340 millioner i premiepotten i VM