Thiago Almada

19 år gammel og ettertraktet, det argentinske stjerneskuddet Thiago Almada kalles den nye Messi. Ikke så rart egentlig, han er forholdsvis liten (171) utrolig kjapp i beina og fra Argentina, og ja, han vet hvor målet er.

En rekke klubber er ute etter Almada, bare ikke Barcelona så langt, kan tenkes de har nok med en Messi. – I Spania er Atletico Madrid de som står først i rekken, i England er feltet mye tettere, Arsenal, Manchester United og Manchester City konkurrere alle som stortalentets gunst.

Les: Liverpool har blinket ut Leicester ving

Det 19 år gamle argentinske stjerneskuddet Thiago Almada jaktes av flere engelske klubber. Ifølge Daily Mail er både Manchester United og Manchester City ute etter den offensive unggutten.

Dog ser det ut til at de alle får et skudd for bauen, til tross for at Almada har uttalt at England er det endelige målet. – Rett etter Leeds rykket opp til Premier League har snakket unggutten med TyC Sports hjemme i Argentina: – Hans drøm er at Marcelo Bielsa skal bli hans trener, noe forøvrig også Messi ønsker.

«Vennene mine sendte meg noe om Bielsa, men jeg er rolig. Om det skjer eller ikke, det får vi se»

Almada sier også at han ikke ser mye fotball, men han innrømmer at han så noen høydepunkter av Leeds og at han synes det var likheter mellom det hans egen klubb Velez Sarsfield gjør under trener Gabriel Heinze.

Almada har en klausul på 20 millioner pund i sin kontrakt. Han har spilt 25 kamper og scoret fem mål denne sesongen.