Ikke alt er logisk når det kommer til oppsigelser av managere. (foto: united, twitter)

På mandag kunne Frankrike løfte Nations League-trofeet. Ekstasen hos de franske spillerne etter seieren mot Spania viste at den ferske UEFA-turneringen har cred og gir prestisje. For Solskjær kan finalekampen ha gitt ham trøbbel på balløya.

For det var ikke noe oppløftende syn da Raphael Varane ble tatt av banen allerede i første omgang med lyskeproblemer. Ifølge ESPNs kilde er United optimistiske for at det ikke er en større skade på midtstopperen, men til lørdagens kamp mot Leicester ser det ikke lyst ut.

Les: Overbevist Harry Kane «elsker» Tottenham; Har likevel sett seg ut en erstatter

Varane skal undersøkes av Uniteds medisinske team på tirsdag, men lørdagens kamp kommer trolig litt for kjapt på. For Solskjær betyr dette at United sannsynligvis stiller uten både Varane og Maguire mot Jamie Vardy og gjengen. Magurie er ifølge ESPN tilbake på trening, men holder seg unna øvelser med fullkontakt.

Dermed kan det være duket for duoen Eric Bailly og Victor Lindelöf på King Power Stadium.

Lyspunktet er at Marcus Rashford kan dukke opp mot Leicester etter at 23-åringen fikk testet seg (og skulderen) i en treningskamp mot Blackburn med godt resultat.

Når det gjelder Fred og Edinson Cavani, er de to på landslagstjeneste for Brasil og Uruguay og rekker ikke tilbake for å bli spilleklare på lørdag.

Da har Solskjær fått delt ut kortene sine før lørdag.

Les: Wayne Routledge gir seg