Franck Kessié

I det øyeblikket det ble klart at AC Milan hadde problemer med å forlenge avtalen med deres midtbanestjerne Franck Kessié våknet all verdens sportsdirektører. Ikke rart egentlig for den 24 år gamle landslagsspilleren Elfenbenskysten har absolutt alt man kan ønske seg, en ekstrem motor, engasjement, fart og teknikk. – Nå som han har fått mer erfaring ser vi oftere og oftere han gjør gode valg.

Vi vet det allerede er vondt blod mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain, de skyter på hverandre på grunn av Kylian Mbappe, Super League, parisklubbens utømmelige pengekilde, etc etc. – Ingen av dem har tenkt til å tape kampen om Franck Kessié. – Det som har blitt personlig mellom presidentene Nasser Al-Khelaïfi og Florentino Pérez kan ikke tas ut med en duell ved soloppgang, men på overgangsmarkedet.

Les: Donny van de Beek ønsker avklaringsmøte denne uken

Real Madrid har gjennom salg og smalhans samlet opp en gigantisk pengebinge til kjøp, ryktene skal ha det til at de har ca 3 milliarder kroner til disposisjon og Paris Saint-Germain er «svekket» på grunn av UEFA Financial Fair Play.

Franck Kessié som er på utgående kontrakt kan sikre seg en vanvittig lønning hvis han ikke forlenger med AC Milan. AS har også fanget opp at Real Madrid og Paris Saint-Germain er interessert i midtbanespilleren og skriver at han «ser ut til å være på vei bort fra Milan».

Kessé kom til Milan fra Atalanta, først på lån sommeren 2017 og deretter permanent i 2019. Denne høsten står spilleren notert for to mål på tolv kamper.

Les: Conte kan få det han er lovet, men da må Tottenham ut med 800 millioner

Både Real Madrid og Paris Saint-Germain har startet arbeidet med å friste Franck Kessié over til nettopp dem, men tro ikke de er alene, «alle» har fått med seg hva som ikke har skjedd på San Siro og følger med utviklingen tett.