.Jose Mourinho

Det burde ikke overraske noen at José Mourinho som har vært ute en vinternatt før vet hvordan avtaler med desperate klubber skal skrives. – Man skulle tro Tottenham styreformann Daniel Levy som er kjent for å være gnien for de første ville holde seg unna den portugisiske manageren som er kjent for å være ekstravagant og for det andre ikke ville skrive avtaler som gjør det tilnærmet umulig å gi noen sparken.

Hvis Mourinho får sparken vil det være være svært kostbart.

Etter helgens tap mot Manchester City begynner det å se svart ut for Champions League kvalifisering, Tottenham har bare vunnet en av sine fem siste kamper i Premier League. José Mourinho har en avtale med Spurs frem til sommeren 2023, det vil koste London-klubben dyrt i tilfelle en tidligere avgang enn det. – Slik det ser ut nå, kan det godt tenkes de vil bite i det sure eplet.

Les: Jose Mourinho har aldri vært dårligere

The Athletic skriver at det ikke er noen spesiell klausul i Mourinhos avtale for hva som skjer hvis partene skilles før kontraktsperiodens slutt. Tottenham må Mourinho en betydelig sum penger hvis klubben bestemmer seg for å si han opp, i verste fall må de betale fullt ut det som er igjen av kontraktsperioden. José Mourinho tjener for tiden 15 millioner pund, drøyt 172 millioner kroner i året.

Da Manchester United sparket Mourinho kostet det 22 millioner euro. Da Chelsea sparket Mourinho (siste gang) kostet det 8 millioner euro pluss tap av Adidas deal verdt 67 millioner euro.

Tottenham møter Wolfsberger hjemme på torsdag i den første åttendedelsfinalen i Europa League.

Les: Presser Verane og snur Ramos