De eldre er fortsatt best.

Sergio Ramos sine kontraktsforhandlinger og misnøye med lønnskutt har dominert fotballmedia i Spania den siste tiden. Det har vært en opplest sannhet at Real Madrid sin kaptein er på vei ut døra og samtidig enda en nøkkelspiller manager Zinedine Zidane nødig vil miste.

Raphael Varanes avtale som binder han til Estadio Santiago Bernabeu løper frem til juni 2022. Den franske VM vinneren er slettes ikke overbevist om at han burde forlenge den avtalen.

Real Madrid ønsker han skal bli værende, men hvis de mislykkes med å overbevise han om det, vil kan selges i sommer akkurat som Bale og Isco.

Et tydelig tegn på at det kan bli vanskelig for Real Madrid å holde på Raphael Varane uten å øke lønna kraftig er han nye partnerskap med CAA Sports. Varane har signert med sportsbyrågigantene CAA Sports, som er veldig aktive innen engelsk fotball. Hans hovedrepresentant forblir imidlertid broren Anthony. Byrået representerer slike som Carlo Ancelotti og Dele Alli, i tillegg har CAA Sports også et partnerskap med Jorge Mendes ‘Gestifute-byrå, som har markedsførings- og billedrettigheter til slike som Cristiano Ronaldo, Joao Felix, James Rodriguez og Jose Mourinho.

Les: Bekreftet: Bayern München har robbet sin største rival

Byrået presser på for en overgang mens Real Madrid har satt inn presset mot Raphael Varane.

Transfermarkt har midtstopperen en markedsverdi på 70 millioner euro – den nest dyreste spilleren i Real Madrid-troppen – ved siden av Casemiro – etter Thibaut Courtois til 75 millioner euro. – Alaba ble toppmål for Real Madrid fordi vet at hvis de mister Ramos og Varane vil de få en midtstopper-krise av Liverpool dimensjoner i nær fremtid. Derfor gikk Los Blancos i januar-overgangsvinduet for å sikre signaturen av David Alaba, hvis kontrakt i Bayern München løper ut i juni. Den østerrikske forsvareren gikk med på å flytte til den spanske hovedstaden mot slutten av sesongen. ( Den tyske storklubben har allerede funnet erstatter for Alaba)

Det er likheter mellom Varane og Alabas situasjoner. De er to spillere på samme alder som har oppnådd mye allerede i karrieren. De har begge spilt et tiår eller så på høyeste nivå, og har vunnet trofeer i massevis på sine respektive klubber, og de er begge nå på jakt etter nye utfordringer. -Når det gjelder Varane, tjener han bare seks millioner euro per sesong på Bernabeu.

Varane har i løpet av sine 364 opptredener for Los Blancos scoret 17 mål – inkludert to sist mot Huesca. Denne sesongen har bare Thibaut Courtois spilt flere minutter og flere kamper enn Varane for Real Madrid. Hvis Varane ikke godtar å forlenge kontrakten før sommeroverføringsvinduet, vil Real Madrid prøve å selge ham. De vet at Manchester United og PSG har fulgt ham i en stund, mens Chelsea og Juventus også er interessert. Gitt at midtstopperen bare har ett år igjen av avtalen og gitt Real Madrids økonomiske belastning under koronaviruspandemien, betyr at 50 millioner euro ville være en velkommen som.

Real Madrid president Florentino Perez har ikke vært fornøyd med utsiktene til å både miste Sergio Ramos og Raphael Varane. – De siste dagene har det kommet en overraskende vending, som likefult skal være en del av en strategi for å beholde dem begge. Spanske AS skriver at en forlengelse med Sergio Ramos er på trappene, Perez skal den siste tiden gjennomført flere telefonsamtaler med Ramos for å overtale han til å bli. Hvis Ramos blir vil det ha direkte innvirkning på Varane.

Les på F7: Vinteren blir kortere