Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

Manchester United var tett på Ousmane Dembélé i høst da det ble klart at pisk og gulrot-taktikken til United for å overtale Dortmund til å slippe Sancho feilet.

Franskmannen nektet, og ble. Selv om Ronald Koeman den siste uken har fått se noe av potensialet til 23-åringen, har det vært liten tvil om at sparekniven som er tvunget i hendene til Barca-ledelsen sikter seg inn mot Dembélé.

Les: 13 Manchester United spillere som for øyeblikket tjener mer enn Bruno Fernandes

Koeman trenger å kvitte seg med noen spillere for å kunne finansere planen om å bygge opp en nederlandsk stamme hos Barcelona.

Ifølge Mundo Deportivo har United intensivert interessen for Dembélé før januarvinduet. Den spanske avisen hevder United er ute etter en mellomløsning med leie fra januar (mens vi venter på Sancho?), mens Barcelona trenger en clean cut og permanent exit til 70-80 millioner euro.

Les på F7: Elon Musk: «Vår aksje blir knust som en souffle under en slegge»

Dembélé utløser vekslende følelser hos United-supporterne, men etter å ha sett at franskmannen har fått inn arbeidsdisiplin og spilleglede som skadefri, har flere åpnet opp for å slippe løs den franske lynvingen på Old Trafford.

På søndag kom meldingen fra Barcelona som gjør Dembélé-overgang til United en umulighet.

Ute med hamstringskade.

Det var mot Cadiz på lørdag at Barcelona mistet tre poeng og Dembélé.

De sies ikke hvor lenge Dembélé blir ute av drift denne gangen, men noen uker før overgangsvinduet åpner er det ikke en sjanse i fotballhavet at United er villig til å ta risikoen med å ha 23-åringen på lønningslista.

Vi ønsker den ekstremt uheldige spilleren god bedring. Det ser ut som han nå har «sikret» at han blir på Camp Nou de neste månedene. Hva Ronald Koeman sier om dette, det er en helt annen sak.

Les: Nå kom beviset: Solskjær har våpenet United-supporterne hadde avskrevet