Må vinke adjø til alle medlemmene i supertrioen? (foto: united, twitter)

Når en spiller under 30 i toppidrettsutøver-form kommer ut fra karantenen etter å ha testet positiv på covid-19, forventer vi at han drar til som om ingenting har skjedd. De er tross alt godt betalte, profesjonelle idrettsutøvere. I tilfellet Paul Pogba en ekstremt godt betalt fotballspiller.

Det er bare det at virus nr. 19 ikke ser på fødselsattesten eller bankkontoen.

Les: Klopp ser nå hvem som vinner Premier League

Da Pogba fikk positivt resultat på virustesten 27. august, ble det den obligatoriske ti dagers-karantenen før han igjen var tilbake på jobb i full trening. Han måtte jo tross alt bli i form til sesongpremieren 19. september.

Pogba fulgte treningsregimet og ble plukket ut til startelleveren mot Crystal Palace. Denne sesongen skulle være Pogbas.

Det ble en 1-3 smell på United, der franskmannen fortsatte med å få kjeft og skyld for ræva prestasjoner. Nå forteller Pogba hvordan situasjonen var inne i «skroget sitt».

-Det er rart og vanskelig å forklare, for du vil ikke forstå. Selv på trening fortalte jeg fitness coachen at jeg følte meg rar. Det var ikke meg. Jeg ble raskt sliten og mistet pusten også raskt. Den første kampen i sesongen kunne jeg ikke løpe, begynner Pogba til klubbens hjemmeside.

Les på Engelske klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

Som forteller at det tok ham lang tid å komme tilbake i den fysiske formen.

På lørdag virket det som Pogba fikk blåst ut siste rest av den fordømte virus nr. 19. Du tåler å se langskuddet en gang til:

Så hvordan føltes 90 minutter mot hammerne?

-Så deilig… Jeg føler meg så mye bedre i dag. Jeg følte jeg kunne løpe igjen, kontrollere spillet, ta ballen. Det er dette jeg mener er bra for laget, forteller Pogba.

Jepp.

For oss blir scoringen og prestasjonen mot West Ham en bekreftelse på at det var ingen grunn til å avskrive Pogbas verdi for United tidligere i sesongen.

Fatt mot United-supportere, Pogba est de retour!

Les:Bruno Fernandes dobler lønna