Én for alle, alle for Pochettino. (foto: psg, twitter)

Siden Mauricio Pochettino kom til Paris har det skjedd mer enn under hele oppholdet til Thomas Tuchel (virker det som). Der tyskeren hadde mer enn nok med å forsvare superstjernenes eskapader på og utenfor banen (Les: nattklubber og annet snacks), viser den tidligere Tottenham-manageren at fokuset er på et helt annet sted.

Uten at vi har noen fluer på veggen hos PSG, fra utsiden virker det som det bygges opp en enighet rundt Prosjekt Pochettino. Argentineren skjuler heller ikke at han akter å loppe både Barcelona og Real Madrid for sine største ikoner – hvis de sier ja.

Les: Nå er det ikke tvil: Pochettino bygger et lag for historiebøkene

Vi har beskrevet prosessen frem mot sommeren som Pochettinos jobb med å skape et lag for historien. Forutsetningen blir selvfølgelig at PSG ikke tappes for de største stjernene – noe som har vært varslet de to siste sesongene.

På søndag kom det et svar fra Neymar som denne gangen ikke er ment for å tåkelegge om veien videre.

-Jeg er glad i dag, virkelig glad. Ting har endret seg mye. Jeg kan ikke forklare nøyaktig hvorfor, men jeg har det bra i dag. Jeg vil bli hos PSG, sier Neymar i et intervju med TF1.

Les på Popidol: Datteren til tidenes galeste keeper René Higuita tar internett med storm

Det var da voldsomt, men ikke mindre gledelig for PSG-supporterne. Neymars vingling de siste to sesongene må ha vært en lidelse for fansen, men nå ser det ut som Pochettino har kommet inn som en balanserende faktor.

Og det kommer mer fra Neymar.

-Jeg vil også at Kylian blir. Vi ønsker begge at PSG skal være et stort lag, avslutter 28-åringen med 83 scoringer på 101 kamper – men fortsatt uten trofeet som betyr noe i Paris.

Vi ønsker begge.

Neymar og PSG har avtale med hverandre frem til sommeren 2022. Nå kan vi ikke skjønne annet enn at Neymar blir med videre og overtaler kompis Mbappé til det samme.

De har skjønt at Pochettino er mannen til å lede dem hele veien (vi ser glatt over at PSG med to Neymar-scoringer fortsatt tapte mot Lorient på søndag…).

Les: Joshua King kan sjokkere alle med Premier League retur