Skal gi fotballverden noe helt spektakulært. (foto: tottenham, twitter)

Laporta, kandidaten til presidentvalget hos Barclona er illsint på PSG som presser seg på deres Messi og offentlig skryter av at de akter å overbevise argentineren om exit Camp Nou. Da lurer vi på hvordan Real Madrid-presidenten føler seg etter Pochettinos siste uttalelser.

Da Pochettino var manager hos Tottenham var klubben så låst til kostnadssluket Nye White Hart Lane (som dessverre endte opp som Tottenham Hotspur Stadium). Så når manageren pratet om forsterkninger på overgangsmarkedet, bar det tydelig preg av at han visste at han aldri kom til å få det han pekte på.

Les: Neste Barcelona-president langer ut mot PSG

I Paris er situasjonen en helt annen.

Så når Pochettino begynner å prate om Sergio Ramos, da vet vi at det ikke bare dreier seg om ønsketenkning.

Her er svaret på spørsmålet om Sergio Ramos er aktuell for PSG:

-PSGs strategi har vært den samme i flere år, som da vi signerte Ronaldinho. Vi ser muligheter på markedet og henter inn de som kan forsterke det vi allerede har. Vi skal se de kommende månedene. Her vil Ramos finne en stor klubb med the obsession of always winning, sier Pochettino i et intervju med Marca.

Lionel Messi skal inn, Sergio Ramos skal inn. Neymar blir, Mbappé blir. Maurice Pochettino er i ferd med å bygge opp et lag for historiebøkene.

Les: Mourinho mistet ikke bare tre poeng, men også Harry Kane