Dejan Kulusevski

Rett etter Massimiliano Allegri til tilbake i managerstolen til Juventus fikk 21 år gamle Dejan Kulusevski en nedslående melding som har gitt seg utsalg i kraftig redusert spilletid. . Allegri sa han ikke stoler på svensken og nå er han til salgs.

Gazzetta dello Sport skriver Dejan Kulusevski er en av de som er «lagt ut til salgs» for å å gi plass spissstjernen Dusan Vlahovic allerede i januar. – Aaron Ramsey og Weston McKennie lider samme skjebne som svensken.

Planen er å rekruttere en midtbanespiller og Fiorentinas spissstjerne Dusan Vlahovic allerede i januar. – En overgang for Dusan Vlahovic kan lett komme opp imot en milliard kroner.

For 10 dager siden scoret Dejan Kulusevski sitt første mål i Campions League. Juventus vant 1 – 0 mot Zenit på Sankt Petersburg stadium.

Les: Al Sadd: «Xavi har en toårskontrakt med klubben»

Dejan Kulusevski kom til Juventus fra Atalanta i forkant av 2020/2021-sesongen etter et vellykket låneopphold i Parma. Så langt har svensken spilt 35 kamper i Juve-trøya og ble notert for fire mål og fire målgivende pasninger.

Les på F7: Apple er ikke lenger verdens mest verdifulle selskap