(foto: west ham, twitter)

Forrige sesong var det Jack Grealish, til sommeren er det Declan Rice sin tur, tror mange. Den engelske landslagsspilleren hos West Ham har etablert seg som en av de hotteste midtbaneprofilene på balløya. Ute av EU teller det engelske passet i tillegg en god del for Premier League-klubbene. Ryktene har gått om Rice sin exit, nå er spillet i gang for alvor.

Hver gang manager David Moyes har fått spørsmål om han mister Rice, har svaret hele veien vært koblet opp til en skyhøy overgangspris. Tidligere denne måneden hadde West Ham-manageren regnet seg frem til at beilere måtte ut med minst 150 millioner pund hvis de skulle få klubben til å slippe sin største ressurs.

Les: Avslutter historien som har plaget Manchester United i en halv evighet

Nå er det ikke bare rikmannsklubbene som byr Moyes på problemer, det presses også på fra innsiden. Ifølge The Guardian har Declan Rice nå også avslått West Hams tredje kontraktstilbud.

Ikke overraskende – tyner det i det lengste. (foto: west ham, twitter)

Les på Tysk fotball: Sport1: RB Salzburg er fornøyd med summen – nå blir det Karim Adeyemi-overgang

Den engelske avisen hevder Rice nå har bestemt seg for ikke å forlenge kontrakten som løper ut sommeren 2024. Med opsjon på ytterligere ett år, har West Ham likevel inget hastverk med å slippe 23-åringen. The Guardian hevder West Ham har ingen intensjon om å selge til beilerne Manchester United eller Chelsea i sommer.

Les: Fernando Torres tilbake for fullt!

Manchester United og Chelsea kan gjøre seg klare, men må fortsatt opp med rundt 1,5 milliarder kroner for at det skal skje i sommer. Declan Rice har gitt svaret sitt til West Ham, nå er det opp til United og Chelsea når exiten skal skje.