(foto: united, twitter)

Noen som er rimelig lei av signeringshistorien rundt Paul Pogba? Den franske ballkunstneren er genial på banen i sine geniale øyeblikk, men de siste sesongene har det til tider blitt en lidelse for United-supporterne – og trolig også for franskmannen. Der det i den siste sesongen aldri har kommet et klart svar fra verken spiller eller klubb om hva som skjer når kontrakten løper ut til sommeren, er Ralf Rangnick dønn ærlig om situasjonen.

Med Erik ten Hag på plass til neste sesong, virker det som United-vikaren ikke har behov for å kjøre et bla-bla-bla svar når han får spørsmål om Pogbas fremtid på Old Trafford.

Les: PSG kliner til og dobler lønnstilbudet

-Som det ser ut nå så kommer han ikke til å forlenge kontrakten sin. Kanskje klubben og Erik ten Hag heller ikke ønsker å kontrakten hans forlenget. Jeg vet ikke, men det er mest sannsynlig at han ikke spiller her neste sesong, sier Rangnick til BBC.

Mye bra, mye rot. (foto: united, twitter)

Pogba måtte tidlig av banen med skade i Liverpool-kampen, Rangnick holder heller ikke igjen når det kommer til mulighetene for å se Pogba i United-drakt denne sesongen.

-Legen fortalte meg at det minst kommer til å ta ham fire uker å komme tilbake, og vi har vår siste kamp i mai, forteller Rangnick. Rimelig selvforklarende at minuttene mot Liverpool var de siste.

(fra transfermarkt)

Les på Tysk fotball: Sport1: RB Salzburg er fornøyd med summen – nå blir det Karim Adeyemi-overgang

Da var denne historien ferdig. Vi takker Paul Pogba for underholdningen og ønsker franskmannen lykke til videre på reisen.