Selv om Bodø/Glimt gjorde god butikk på salget av den danske spissen Kasper Junker tok det litt tid for de regjerende seriemestre å absorbere tapet og finne nye veier til mål. – Junker har funnet frem scoringsfoten igjen i sin nye klubb, japanske Urawa.

Han scoret Urawa sitt mål i 1-1 kampen i den første av to cup-semifinaler mot Cerezo Osaka. – Starten i Japan var fantastisk, men i de fem siste seriekampene har Kasper Junker ikke klart å få nettmasken til å flagre.

Les: Natten Barcelona signerte Griezmann innså styret at det ikke fantes penger

Onsdag scoret den 27 år gamle spissen igjen da han, etter 12 minutter av cup-semifinalen mot Cerezo Osaka, timet løp inn i feltet godt og styrte et innlegg fra venstre side av sekstenmeteren ved fremre stolpe.

Gjestenes Hiroto Yamada utlignet midtveis i andre omgang, så det endte 1-1, og alt er derfor åpent før returkampen søndag.

Kasper Junker har scoret 14 mål på 25 kamper.

Les: ‘House Of The Dragon’ frister med sin første trailer