Skal ikke gå i samme hastverksfelle som tidligere.

Manchester United sin pengemann Ed Woodward mener etter å ha snakket med sin norske manager at Barcelona-vingen Ansu Fati ville være en «strategisk» signering som passer perfekt inn på Old Trafford.

Det virker som om bekymring for økonomien i fotballen er fullstendig skjøvet til side i dette tilfelle, det gjelder både Barcelona som ikke vil selge og Manchester United som fortsetter å by stadig mer enn den milliarden de ikke vil bruke på Jadon Sancho.

Les: Denne uken kommer signaturen Lampard har gledet seg mest til

Ole Gunnar Solskjær har forklart sin pengemann at de må «utnytte» en slik situasjon når sjansen oppstår. Barcelona er en finanskrise i seg selv, ingen klubber i Europa har høyere lønnsbudsjett. De har ingen sjanse, de har bare ikke skjønt det selv enda.

Manchester United har allerede lagt inn to bud på over en milliard for vingen Fati. – Begge bud selv det på en milliard pluss en halv milliard knyttet til suksess er avvist hvor de viser til utjøpsklausulen på 170 millioner euro.

Sport melder at en av grunnene til at United forfølger Fati, er hans potensiale for utvikling i årene som kommer. Tenåringens alder, utvikling så langt og det faktum at United vil bevise de kan lage verdensstjerner.

Ole Gunnar Solskjær har lenge lett etter måter å styrke sitt angrep og Fati som allerede har bevist hvor god han er for Barcelona er bare 17 år, han har god tid til å utvikle seg. Den norske manageren liker Fatis ydmyke natur og villighet til å lære.

Pengemann Ed Woodward har blitt fortalt at en milliard for Jadon Sancho er for dyrt, mens det er langt innafor for Ansu Fati.

Les på Sporten: Roskilde slipper navn for 2021