Ble hvertfall ikke hands. (united, twitter)

Og skal vi fortsette setningen må det være at Arsenal er ferdig med David Luiz også.

Da den brasilianske midtstopperen kom tilbake til Chelsea i 2016 etter to år i Paris Saint-Germain var det fordi han savnet livet på Stamford Bridge. – Han var med å finne Premier League og FA Cupen før han overraskende meldte overgang til Arsenal i 2019.

Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år!

Det viste seg å være en tabbe, for det første er ikke overganger mellom byrivalene særlig populære i noen av leirene og David Luiz kom virkelig til en klubb som var i oppløsning. – Noen få uker etter overgangen fikk Unai Emery sparken etterfulgt av vikar Fredrik Ljungberg i en måned, da den nåværende manageren Mikel Arteta kom på plass i rett før julaften 2019 ble det forholdsvis raskt klart at David Luiz ikke var det første han tenkte på da han stod opp om morgenen eller det siste før han gikk til sengs.

Daily Mail og The Athletic melder at 34 åringen forlater klubben etter endt sesong. – De skriver at Arsenal ikke har tilbudt en forlengelse og at David Luiz, hvis de hadde gjort det, uansett ikke ville signert.

Nå står han der og vet ikke hva som skjer fremover. Chelsea er ikke aktuelt lenger, ei heller Paris Saint-Germain. Marca skriver at Luiz som for øyeblikket er ute med en hamstrings skade er i samtale med et MLS lag og at et lag i Serie A også er interessent, de har imidlertid ikke mer detaljert informasjon å komme med.

Les: Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger