Darren Bent har byttet ut fotballdrakt med dress

Først, for de som ikke vet hvem Darren Bent er, han er en engelsk landslagsspiss som blant annet har spilt for Tottenham, Aston Villa og Ipswich, men ikke Chelsea som ha nå uttaler seg om i sikre ordelag.

Chelsea manager Frank Lampard kan ende opp med å miste jobben på grunn av en spiller kjøpt for 72 millioner pund han ikke engang signerte. -Det er dommen fra Darren Bent, som mener at Kepa Arrizabalaga ‘kan koste Lampard jobben sin’, hvor Massimiliano Allegri angivelig allerede linet opp som erstatter.

Les: Mesut Özil har funnet en klubb som faktisk vil ha ham

Kepa var tilbake i Chelseas førsteelver lørdagens 3-3-uavgjort med Southampton, nykjøpte Edouard Mendy hadde ikke kommet seg tilstrekkelig etter skader.

Den spanske keeperen hadde noen anstendige redninger, men en feil førte til Che Adams ’andre Saints-utligning på Stamford Bridge.

Mendy kom tilbake til aksjon for tirsdagens Champions League-besøk i Sevilla og holdt nullen.

Les på Popidol: Årets actionflipp! «Jiu Jitsu», Nicolas Cage og aliens»

Senegal-stjernen er Chelseas nye nr. 1 etter en serie høyprofilerte feil fra Kepa forrige sesong. Og den tidligere England-spissen Bent frykter at Kepas mange feil kan føre til at Lampard blir sparket hvis Mendy blir skadet.

Bent sier til og med at han ville spille Chelseas tekniske rådgiver Peter Cech over Kepa. 38-åringen ble overraskende plukket ut klubbens Premier League-tropp denne uken.

«Jeg ville velge hvem som helst unntatt Kepa,» sa Bent og snakket til talkSPORT. “Jeg vil sannsynligvis gå for Petr Cech over Kepa, han har ikke tillit, den er borte, den er på gulvet, han har ingen.

“Hvis du går og spiller Petr Cech også over ham, hva skjer da? Men hva mer kan du gjøre? ”

Bent la til: “Hver gang han spiller Kepa, gjør han en feil, han koster oss mål og han koster oss poeng.

«Han kan koste Frank Lampard jobben sin hvis han ikke vinner mange kamper.»

Abramovich jobber med Allegri

Bents advarsel kommer blant rapporter om at Chelsea-eier Roman Abramovich jobber med Allegri som en potensiell erstatter.

Allegri er gratisagent etter å ha forlatt Juventus, og Quotidano Sportivo rapporterer at italieneren er på Abramovichs radar.

Chelsea brukte nærmere 3 milliarder kroner i løpet av sommeren, men har bare vunnet to av sine første fem Premier League-kamper. De ble også slått ut av Carabao Cup av Tottenham på straffer.