Denne gikk visst inn. (foto: united, twitter)

Som så ofte før starter vi oppsummering av en United-kamp med bom fra straffemerket. Denne gangen sørget både Marcus Rashford og Anthony Martial for å feile. Men forskjellen denne gangen var at United hadde mer på lager, mye mer.

Når du ikke har vunnet en ligakamp siden 14. september og skal møte laget som sendte City poengløse hjem fra Carrow Road, da må du forvente at spenningen ligger tett rundt de tilreisende United-supporterne.

Les: Pornostjernen Orion Starr fikk bank i sin MMA-debut

Så når United får to straffer i løpet av det første kvarteret (thank you VAR) og bommer på begge, begynner du å lure på om dette blir nok en nesten-kamp for Solskjær.

I det 21. minutt viste Sciott McTominay at United er best utenfor straffemerket. Så var det Rashfords tur etter straffebommen, der han iskaldt satte inn 2-0 på en stikker fra Daniel James.

Les på Popidol: Simpsons har latt seg inspirere av «Avengers»

Ekstra deilig må det ha vært for Rashford, som fikk sin 50. scoring bare fire minutter etter straffebommen. Det taler om mental styrke!

Etter pause var det Martial som skulle få oppreisning. En lekker hælpasning fra Rashford gav franskmannen muligheten til å sette ballen over straffemesteren Krul.

3-0 til United.

Det var først på slutten av kampen at United gav Norwich fikk muligheten å få noe å juble for. Onel Hernandez passerte to United-spillere og satte kontrollert inn 3-1.

Les: Kane klarte nesten å ødelegge søndagskvelden for Liverpool

Dermed var sesongens tredje seier et faktum for Solskjær og United. Noe som betyr en pressekonferanse uten spørsmålet: Ole, how confident are you now that you will not be sacked?

Vi tipper det blir en liten feiring på morgentreningen på mandag – før samtlige spillere blir sendt ut på trening fra straffemerket.