Dårlig stemning i sunnmørsklubben

54
(c) Bilde Aafk: Lars Bohinen

Det er alt annet en rosenrødt i Aalesund Fotballklubb om dagen – klubben ligger sist etter åtte runder av årets sesong.

Tangotrøyene står fremdeles uten en seier i Eliteserien denne sesongen. Etter at dem lekte seg til opprykk fra OBOS-ligaen forrige sesong, har dem fått seg en real overraskelse i comebacket på det øverste nivået. Det ble ikke bedre etter dem gikk på nok en smell i går mot tabellnaboen Sandefjord som vant fortjent 1-0.

Etter kampen sa Lars Bohinen, at det var den verste kampen under hans ledelse som Aafk-trener i et intervju med Eurosport.

– Jeg forventer atskillig bedre fra spillere som Jonas Grønner, Oddbjørn Lie, Fredrik Carlsen og Holmbert (Friðjónsson). Samtidig forventer jeg og klubben mer innsats fra folk og har litt mer fandinvolsk i seg. For å bruke en klisjé, det å blø for drakta i en periode hvor klubben og laget sliter. Det er rett og slett overraskende svakt av oss, sa Bohinen til lokalavisen Sunnmørsposten.

Les også: Angrepspiller Alfred Scriven lånes ut

Det er ingen tvil om at det er ekstremt dårlig stemning oppe i sunnmørsbyen. Også spillere som Daniel Gretarsson og Niklas Castro får det glatte lag fra treneren.

– Daniel er ekstremt langt unna formen, og det samme er Castro. Castro var poengplukkeren vår i fjor, men ikke i nærheten av å være det i år. Daniel styrte forsvarslinjen i fjor, men er ikke i nærheten av å gjøre det nå. Det må de tåle å høre, og det tror jeg de kjenner på selv også.