.Jose Mourinho

Man trenger ikke være ekspert i kroppsspråk for å se at Danny Rose ikke er fornøyd med sin manager Jose Mourinho. – I januar valgte Tottenham å låne Rose ut til Newcastle og nå som han er tilbake skal fremtiden diskuteres.

Jose Mourinho er kjent for å ha et høyt forbruk av fotballspillere og nå er en til på vei igjennom kverna til den portugisiske manageren.

Det intense sammenstøtet mellom Danny Rose og Jose Mourinho ble vist i episode fem av Amazon Prime’s All or Nothing: Tottenham Hotspur-serie. – Episoden fikk fotball-fans langt utenfor Tottenham sine rekker til å reagere.

Les: Skjønner ikke vitsen med å være fotballspiller hvis ikke du kan ha damer på rommet

Rose kjempet for spilletid under den portugisiske treneren forrige sesong, og startet bare en Premier League-kamp før han ble lånt ut til Newcastle United i januar.

Man skulle tro det var en viss interesse å finne ut av hvor den «hjemvendte» Rose befinner seg og brukt han i noen av kampene i sesongoppkjøringen. – Det har ikke skjedd og Mandy er forbannet.

London Evening Standard skriver at det ikke er aktuelt for Danny Rose å gå på et nytt utlån, han vil selges og helst til et annet land.

Tottenham-back Danny Rose skal ha et ønske om å forlate London-klubben og er interessert i å prøve seg i utlandet, skriver London Evening Standard. Rose ble lånt ut til Newcastle forrige sesong, men er nå tilbake hos Tottenham. Der har han derimot ikke vært å se i noen av kampene i sesongoppkjøringene.

Les på F7: Russland gjenopptar planene om verdens råeste vei fra New York til London

I dokumentarserien All or Nothing fikk man derimot denne uken se opptak fra forrige sesong av en misfornøyd Rose i diskusjon med Mourinho. Skal man tolke videoklippene kan det virke som både Spurs og Rose ønsker å få til en overgang.

Mange Tottenham fans prøver å glatte over det vi alle har sett.