Corona-reglene er ikke akkurat tilpasset oss som er single, det forventes vi skal leve i sølibat helt til noen har klart å produsere en vaksine som fungerer. – Nå gir sosial distanse regler problemer for to unge lovende landslagsspillere.

Phil Foden og Mason Greenwood fikk besøk av to jenter på spillerhotellet, noe som er et brudd – på coronareglene. Danmark møter England i Nations League tirsdag kveld, men det blir uten Mason Greenwood og Phil Foden.

Les: Bekreftet: Liverpool henter tilbake ving fra Gerrard – og direkte videre til Championship

Den talentfulle duoen var fraværende på mandagens trening, og dette skyldes at spillerne inviterte to jenter til spillerhotellet etter Englands seier over Island, noe som vil være et brudd på coronarestriksjonene.

BBC skriver at det engelske fotballforbundet for tiden etterforsker saken.

Les på Helsesjefen: Stillhetseffekten: Hvorfor stillhet er så viktig for hjernen vår

Landstrener Gareth Southgate bekreftet mandag at spillerne ikke er med Danmark og vil reise hjem til England på grunn av brudd på koronareglene.

Phil Foden var i startoppstillingen mot Island, mens Mason Greenwood ble byttet ut.

Det engelske fotballforbundet, FA, sendt ut en pressemelding som kaller aksjonen uakseptabel.

«Selv om de ikke forlot hotellet, var det et uakseptabelt brudd på protokollen vår. De har begge beklaget deres alvorlige mangel på situasjonsbevissthet».

I tillegg har FA også vært i kontakt med DBU om saken.

«Vi har forsikret det danske fotballforbundet at alle andre spillere og ansatte er blitt isolert i gruppen vår i denne perioden»