Filip Brattbakk

Pappa Harald Martin Brattbakk både startet og stoppet sin karriere i Rosenborg og har lagt igjen en arv som det sikkert er krevende å følge opp. – Han hadde en unik evne til å dukke opp på riktig sted og tid og sørge for mål.

20 år gamle Filip Brattbakk er også en angrepsspiller og slik det ser ut har han arvet mye av sin fars målfarlige egenskaper.

Les: Wayne Rooney legger opp og fikk drømmejobben samme dag

Brattbakk er sønn av Rosenborgs mangeårige storscorer Harald Martin Brattbakk. Han debuterte i eliteserien for RBK i fjor, men var lånt ut til Raufoss i høstsesongen.

«Jeg ser fram til å bli en del av Ranheim. Det er en topp Obos-ligaklubb på høyt nivå der jeg kan utvikle meg videre. Det blir tross alt et steg opp fra i høst»

Ranheim endte på 4.-plass i 1. divisjon sist sesong og røk senere ut av eliteseriekvalifiseringen mot Sogndal.

Filip Brattbakk har allerede testet OBOS-nivået i Raufoss, og sto for 5 mål på 15 kamper for toteningene. Der han var med å bidro til Raufoss klatret på tabellen.

  • I fjor sommer fikk Filip Brattbakk en drøm som gikk i oppfyllelse, debut for RBK i Eliteserien og kvalik til Europa League, og signerte sin første proffkontrakt. Nå blir vingen en del av Ranheim den kommende sesongen.
  • Brattbakk er også en av ungguttene vi har fulgt i RBK over tid. Han presterte bra i et sterkt Ruafoss i høst. Nå kommer han og forsterker oss i posisjon vi allerede har sterk konkurranse i. Vi skal sørge før at Filip utvikler seg og tar store steg her, slik de foregående ungguttene fra RBK har gjort hos oss, kommenterer hovedtrener Svein Maalen om Filips låneavtale med Ranheim.