Daniel Sturridge sånn vi husker ham best.

Vi må innrømme at vi blir nysgjerrige hver gang det kommer noe nytt om den tidligere engelske landslagsspilleren. Det er ikke mange som kan skryte av å ha scoret 98 mål fordelt på City, Chelsea og Liverpool.

Etter bare 16 kamper for Alexander Sørloths tidligere klubb, Trabzonspor, er Sturridge invitert til ferieøya Mallorca.

Les: Ikke lenger noen tvil: PSG starter sesongen med Europas beste keeper

For alt annet enn å slappe av. Ifølge Football-espana var engelskmannen med på trening for nyopprykkede Mallorca. Det sies ikke noe hva bakgrunnen for invitasjonen er, men logikken tilsier at La Liga-klubben har planer om å bruke Sturridge for å styrke troppen nok til å holde seg i øverste divisjon.

Sturridge har vært klubbløs siden mars 2020, etter at den tyrkiske klubben kansellerte kontrakten på grunn av illegal gambling.

Nå skal Sturridge være på et helt annet sted i livet.

-Jeg har vært obsessed med å bli bedre enn jeg var før. Jeg trener så intenst at prestasjonene mine er bedre enn for åtte år siden. Jeg er eldre, jeg har mer kunnskap, kroppen min er i god form. Når det kommer til det fysiske, trodde jeg ikke det var mulig å prestere det jeg gjør nå, sier Sturridge ifølge Marca.

Da gjenstår det å se om gjengen hos Mallorca er enige med 31-åringen og gir engelskmannen jobben. Vi heier hverfall på Sturridges debut i La Liga.

Les: Det er hvertfall ikke Everton-supporterne som trenger å frykte Rafael Benitez