Fra Philippe Coutinhos "lykkelige år" i Liverpool

Det er en mulighet for at den brasilianske superstjernen Philippe Coutinho kan få en retur til Liverpool i sommer, men først må en skikkelig, ekte følt og offentlig unnskyldningen på gjøres.

Coutinho var en yndling på Anfield helt til han satte inn alt på å få til en overgang til Barcelona, Liverpool fikk betalt 142 millioner pund og den spanske storklubben fikk en spiller som aldri helt fikk det til hos dem.

Les: Dette var triste saker, Mourinho

Det er bare 2 1/2 år siden Coutinho forlot klubben han trivdes best i, nå er han på utlån hos Bayern München frem til etter Champions League finalen 23 august i Lisboa.

I Tyskland har Coutinho igjen vist hva han er god for, selv om det ikke har vært helt der han var for Liverpool. – Barcelona vil ikke han han tilbake, til tross for hans etterhvert sterke prestasjoner for Bayern München.

En retur til England synes å være sannsynlig, Chelsea ble sagt å være nærmest, selv om det nå virker som deres fokus Kai Havertz. Siden den gang har det også blitt rapportert om interesse fra Tottenham, Arsenal og til og med Liverpools Merseyside-rivaler Everton.

Les: Ajax kaster seg inn i kampen om Tottenham mål

Coutinho ønsker seg en retur til Liverpool, men det ser ikke så lyst ut Barcelona er villige til å ta tap, men ikke alt for mye, så det er snakk mye penger samtidig som manager Jurgen Klopp har sagt de skal være forsiktige. – For en måned siden hadde Klopp følgende å si til Teamtalk:

«Hvis vi må og har muligheten og vi har økonomiske ressurser, vil det alltid skje, og vi vil alltid prøve»

«Men for øyeblikket er det virkelig, virkelig en vanskelig tid.

“Dette er et vanskelig år for alle fotballklubber i verden, og jeg tror ikke det er en tid der vi snakker om overganger».

«Det er bare ikke mulig, i det minste ikke for oss. Vi kan ikke gjøre det slik, andre klubber kan kanskje, men denne klubben opererer på en spesifikk måte».

“Dette er vår måte, her er vi. Er det den beste måten? Jeg vet ikke, men det er vårt, og det vil vi sannsynligvis holde oss til. ”

Den tidligere Aston Villa-spissen Gabriel Agbonlahor, derimot, er overbevist om at Coutinho ennå kan finne tilbake i Liverpool. Synseren regner imidlertid med at brasilianeren først må be på sine knær og innrømme han jobbet hard for å få til en overgang til Barcelona.

Pilene har pekt rett opp siden Coutinho forlot klubben de har vunnet fire pokaler, inkludert Champions League og Premier League. Agbonlahor mener likevel det vil løfte laget hvis de henter han tilbake.

«Jeg hadde dratt med en gang og hentet Coutinho tilbake,» fortalte Agbonlahor til Stadium Astro.

«Jeg vil nok si,» du må be om unnskyldning for valget du tok, men kommet tilbake «.

“For meg er han det Liverpool mangler. Du kan til og med spille Coutinho der [Roberto] Firmino spiller hvis Firmino ikke gjør det. Slik Firmino spiller, ser det ut som om han bare blir fortalt av [Sadio] Mane og [Mohamed] Salah. ‘Vi har skuddene’.

Les: Solskjær har nå løst den siste floken hos United