Foto: Skeid: Daniel Braaten

Osloklubben Skeid er entusiastisk etter at de har fått tilbake den nå 38 år gamle Daniel Braaten. – Borte er den imponerende hårmanken, men skal vi tolke begeistringen tror vi vinnerskallen er intakt: «Dette har vi gledet oss til leeeeeenge. Endelig er dagen her. Velkommen hjem, Daniel!»

Skeid er fortsatt i PostNord etter de ikke klarte å karre seg opp i OBOS-Ligaen under når arbeidsledige Tom Nordlie sin ledelse. (Lot Skeid henge for «nå skal vi redde Lillestrøm» stunt). – Nå ser klubben fremover og forhåpentligvis oppover med Gard Holme som trener og en av Norges mest erfarne spillere.

Braaten vokste opp som Skeid-spiller og var i klubben helt til han skiftet til Rosenborg i 2004. – Senere var han proff i Bolton, Toulouse og FC København før han returnerte til Norge og Vålerenga. – I fjor var det spill for først Brann og så Stabæk.

Les: Pumper 15 milliarder inn i fotballen

På sine sider forteller Skeid om starten for Daniel: «Daniel er født i 1982 og begynte i Skeid da han var 6 år gammel. Han ble norsk mester med Skeid junior i 1999. Han debuterte for A-laget til Skeid i 2000. I perioden 2000-2004 spilte han 101 kamper og scoret 22 mål».