Bare å ringe, Xavi. (foto: alves, twitter)

Mellom 2002 og 2016 var brasilianeren en av de store i La Liga. Først for Sevilla, så Barcelona. Etter at jernmannen forlot PSG og Europa i 2019, ventet brasiliansk toppfotball. I sommer gikk det mot ny oppbruddsstemning for OL-mesteren.

Siden 2019 har det blitt 95 kamper hos Sao Paulo, med 9 scoringer og 14 assists. Men så var det disse penga.

Les: Juventus på kollisjonskurs med Matthijs de Ligt

Forrige uke kom beskjeden fra den brasilianske klubben om at Alves has left the building, eller rettere sagt sendt på dør av klubben.

-Vi har fått vite av Dani Alves´representanter at han ikke kommer tilbake til Sao Paulo før det er en justering av den økonomiske gjelden som klubben har til spilleren, sa Sao Paulo-direktør Carlos Belmonte. Som svarte med formelt å sette Alves ut av troppen.

Good crazy

På tross av kontrakten som løper til desember 2022, står Alves nå som free agent. Dette fikk selvfølgelig ryktene til å svirre om det venter en retur til europeisk fotball.

Vi hadde mer enn gjerne fått jernmannen tilbake til en av toppligaene, men ifølge en overgangsekspert har den brasilianske storklubben Flamengo kjappet seg med å skyve et tilbud over bordet før 38-åringen vurderer å forlate brasiliansk fotball.

Les på F7: Lionel Messi ser på et slott som er verdt en halv milliard

Har Konor rett, har Flamengo sikret seg en høyst aktiv fotball-legende. Ekstra spesielt blir det når klubben denne uken også sikret seg signaturen til David Luiz (les: Carlo Ancelotti var svært engasjert for å hente David Luiz til Real Madrid)

Luiz og Alves i forsvaret til Flamengo, dette kan bli skikkelig interessant.

Les: Manchester United klar for ryddesjau