Venter på det største. (foto: leicester, twitter)

Newcastle er den store snakkisen i Premie League den siste uke. Nå er penga på plass, det jobbes iherdig for å glatte over PR-utfordringene og de store navnene linkes til klubben. Brendan Rodgers var en av de første som ble nevnt som kandidat til å bygge opp Newcastle til å bli en Premier League-klubben som en dag utfordrer de fire beste.

Nordiren Rodgers har etter exiten fra Liverpool i 2015 vist både hos Celtic og Leicester at han forstår britisk fotball og har evnen til å holde trøkket oppe hos spillerne sine gjennom hele sesongen.

Les: Har funnet en «late bloomer» som Haaland erstatter

For Newcastle en fullverdig kandidat til jobben, men for Brendan Rodgers en uaktuelt jobb. Ifølge Sky Sports har Rodgers sendt sigaler om at han ønsker å følge Leicester opp det neste trinnet.

Ifølge Daily Mail er det også en annen motivasjon for å stenge døra for Amanda Stavely og gjengen i Newcastle. Den engelske avisens kilder hevder Rodgers står høyt oppe på lista hos Manchester City når Pep Guardiola skal erstattes om en 18 måneders tid.

Les på Engelske klubber: Liverpool vil signere spiller som lagde en svinesti av Jürgen Klopps hus

Rodgers har gitt Vardy ny energi. (foto: leicester, twitter)

Ifølge Daily Mails kilder var Rodgers ønsket som assistent i 2009, men Mancini insisterte på å ha David Platt som wingman. Rodgers var også inne i bildet da Mancini skulle erstattes i 2013.

Da skjønner vi hvorfor Newcastle ikke kan overbevise Brendan Rodgers om å forlate Leicester, 48-åringen sikter så mye, mye høyere.

Les: Dennis Johnsen og gjengen gjør Sergio Romero endelig happy