Da Kylian Mbappé var på vei til Arsenal

Gilles Grimandi jobbet som speider for Arsenal fra 2005 til 2019. Han var dermed del av et Arsenal som holdt seg nær toppen i Premier League, men likevel ikke som i 2003/04, da Wengers Invincibles tok tittelen. Titteltørken kostet Londonklubben signeringen som kunne ha endret alt.

Den tidligere Arsenal-speideren (spilte for the Gunners 1997-2002) husker godt forhandlingene med Kylian Mbappé. Dette var tilbake i 2013, da alle muligheter lå åpne for å sikre seg den franske vingen.

LES: EN KOPI AV LIONEL MESSIS FØRSTE INTERVJU NOENSINNE ER FUNNET

-Som speider handler det om å finne, men også misse spillere. For mitt vedkommende var det Kylian Mbappé. Vi kunne bare ikke overbevise ham, begynner den tidligere Arsenal-speideren til The Sun.

-Han var uten kontrakt i juni 2013, vi hadde møter med ham i februar, fortsetter Grimandi.

Så hva skjedde?

-Arsenal spilte ikke opp til sitt beste, så det ble komplisert. I begynnelsen (da Grimandi begynte hos Arsenal) var det lett. Så snart vi snakket med en spiller, så ville han underskrive. Men hvis man ikke får resultatene, så er det vanskelig å finne toppspillere som kan hjelpe laget. fortsetter Grimandi.

Da Mbappé ble bedt om å signere, var Arsenal ikke på topp.

-Hvis vi kunne ha overbevist ham, så hadde han endret klubben, men han bestemte seg for Monaco, mimres det fra speideren.

Surt.

Flere Legende+ artikler her

 

Lignende artikler

Populær