(foto: fra juventus, twitter)

For Juventus starter Serie A-sesongen mot Udinese, 22. august. På mandag kom Cristiano Ronaldo på sin første preseason trening. Om han blir å finne på banen mot Udinese, det er det store spørsmålet.

Ifølge ESPN dukket portugiseren opp 08.30 sharp, og ble senere observert på vei inn i klubbens J-Medical Centre for rutinesjekk.

Les: Liverpool har kuttet båndet til Xherdan Shaquiri

Skuffelsen etter Portugals tidlige exit fra EM er bearbeidet, nå venter hardkjøret før sesongstart. Likevel er det ingen som egentlig vet hvor Ronaldo spiller den neste måneden. Inne i sitt siste år av kontrakten er det fortsatt uklart hva som skjer. Juves visepresident Pavel Nedved kommenterte litt tørt etter lørdagens 3-1 seier over Cesena, at «Ronaldo will honour his contract».

Selv har Ronaldo ikke gitt noen signaler. Nå er hvertfall tiden kommet for at Max Allegri og Ronaldo setter seg ned med en urtete og prater ut om fremtiden.

De to kjenner hverandre godt, Allegri var fortsatt Juventus-manager da Ronaldo ble hentet i 2018. «Golden Boot» fra EM leverte 36 scoringer på 44 Juventus-kamper forrige sesong, men holdt bare til Coppa Italia-trofeet.

Når det gjelder Ronaldo, er det usikkert helt inn til det siste hva som skjer, det eneste vi vet er at CR7 selv styrer ballet. Det virker hvertfall ikke som Juventus har planer om å fjerne lønssutgiften på rundt 300 millioner kroner hvis de kan unngå det.

Les på Engelske klubber: Manchester Evening News: Raphael Varane og United enige!

Les: Supertalent og spirrevipp har signert med Tottenham