Må innse at han har rundet 30. (foto: real, twitter)

Spansk media har de siste månedene varslet at den fortsatt ikke så store Real-stjerna Hazard er på vei ut til sommeren. Skader, skader og mer skader har preget arbeidsinnsatsen til belgieren siden han tok valget om å slippe Chelsea. En lite heldig munter passiar med tidligere Chelsea-kompiser etter CL-tapet til Real, bidro heller ikke.

Så da Hazard-forsvarer Zidane måtte levere fra seg nøkkelkortet for to uker siden, pekte alt som var av piler mot Hazard-exit.

Les: Aston Villa nær rekordavtale – Vinner dragkampen mot Arsenal

Landsmann og Real-kompis Thibaut Courtois mener det hele er humbug.

-Jeg er 100 prosent sikker på at han blir og ikke reiser herfra. Kun Madrid-pressen skriver om et ønske å forlate klubben. Han vil fortsette her, spille uten skader og vinne titler, begynner Courtois ifølge Marca.

-Hos Real Madrid er det kritikk av alle. Gareth Bale ble kritisert, men han vant Champions League og scoret et fantastisk mål i Kiev. Vi vet alle at det i Madrid er kritikk fra pressen og supporterne. men det takler Eden godt. Jeg kjenner ham godt nok til å si at han fortsatt kan endre det hele, avslutter Real-keeperen.

Les på F7: Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

Vi får regne med at landsmann og lagkompis Courtois har oversikten, og har begynt å glede oss til å se en revansjesugen Hazard bruke neste sesong til å spille seg frem fra glemselen.

Thumbs up!

Les: Philippe Clement får kontrakten Pochettino, Mourinho og Pirlo bare kan drømme om