Vet at han må porsjonere i en lang og krevende sesong. (foto: inter, twitter)

Christian Eriksen ble hentet til Milano mot Antonio Contes vilje. Forrige sesong ble det riktignok en del innhopp, denne sesongen har det så langt blitt 73 minutter med ballsparking. Nå ser det ut som Inter-manageren har innfunnet seg med at Eriksen er i troppen frem til januar.

-Vi tenker også på Champions League, så rotasjonen blir nødvendig. Jeg tar det rolig, Kanskje starter jeg med tre midtbanespillere på lørdag og tre andre på onsdag, før jeg spiller med tre nye på lørdag, begynner Conte på fredagens pressekonferanse.

Les: Leeds snudde på dørstokken

Men hva med Eriksen?

-Jeg kan ta feil, men jeg er fornøyd med det som Christian bringer til laget, og jeg tror han også er det. Det vil bli plass til ham, som det vil bli plass for andre. Det blir en lang og utmattende sesonge, sier Conte .

Ikke sprudlende imponert over dansken, men likevel en åpning.

Vi er ofte syklig opptatt av hvor mange eller få minutter en spiller er på banen, for Conte handler det om å strekke kreftene for å holde trøkket oppe ut sesongen. Noe sier oss at vi får se Eriksen gradvis våkne til live under Conte og gi Inter det ekstra giret inn mot nyttår.

Eriksen fikk i det minste plusspoeng hos den tidligere landslagsteren Conte for å ha senket England – på balløya.

Les: Fullstendig galskap! 4,4 milliarder og Ronaldo