Kan settes i en kjedelig situasjon av Barcelona.

Antonio Conte har litt småbeskjedent forsterket Inter-troppen med United-spillere Solskjær ikke helt visste hva han skulle gjøre med. Så kom Christian Eriksen, men heller ikke han har vært en av de hotteste den siste sesongen. Nå kan Conte tvinges til å ta en ny sving til Premier League.

For er det en som er hot, er det Lautaro Martinez. Inters viktigste angrepsvåpen er en grunnene til at klubben har holdt Juventus nesten helt inn i Serie A.

Les: Lykkes PSG, kan Leeds se frem til to nye supertalenter

Nå kan Conte miste argentineren før moro egentlig har startet. 22-åringen kom til Milano i 2018 og har så langt bare vist en noe av det utrolige potensialet Barcelona trakter etter.

Med Neymar trolig utenfor rekkevidde i disse virustider kan Barcelona ende opp med å styre seg inn mot utkjøpsklausulen til Lautaro. Da kan Conte stå uten X-faktoren på topp.

Ifølge Gazzetta Dello Sport har Conte allerede jobbet med scenariet der argentineren blir hentet av Barcelona, og har satt opp liste med potensielle erstattere.

Les på Popidol: Neste Bayern-trening lar stjernespilleren garantert denne bilen stå i garasjen

Den italienske avisen hevder at navnet til en United-spiller står øverst: Anthony Martial.

Hadde dette vært forrige sesong, ville vi ha trukket på skulderne og sagt: Sikkert ok for United så lenge prisen er rett. Nå tviler vi sterkt på at Solskjær i det hele tatt vurderer en Martial-exit.

Sorry, Conte, du har fått dine United-spillere for denne gang.

Les: Bekreftet: En verdensmester sendes tilbake til Borussia Dortmund