Conte kan miste sin jernmann, søker selvfølgelig erstatter i Premier League

Et hjem for meg, et hjem for deg. (foto: inter, twitter)

Det er noe magisk rundt Antonio Conte. Etter den siste traurige sesongen i Premier League, der italieneren «tok en Mourinho» og gikk rundt og surmulet om alt og alle, kommer geniet og kraftsenteret Conte frem i Serie A. Godt hjulpet av stadig flere Premier League-spillere.

Vi har nærmest mistet tellingen på hvor mange spillere fra Inter-managerens tidligere liga som er hentet til San Siro. Og mer blir det, skal vi tro italiensk media.

Les: Sky Sports: Brendan Rodgers har sendt et tilbud til Liverpool-spiller

Ifølge Il Corriere dello Sport har jernmannen Diego Godin ikke helt funnet seg til rette i Serie A etter at han takket for seg i La Liga etter tolv år. Det mangler ikke på spilletid hos Conte for urugayaneren, men noe gjør altså 34-åringen ikke helt tilfreds med tilværelsen.

Den italienske avisen hevder at Conte derfor har begynt å legge planen for hvis, dersom, at Godin forsvinner til sommeren.

Og planen skal være nok en Premier League-spiller på vei ut. Det er Jan Vertonghen som til sommeren er ferdig med kontrakten hos Tottenham og står tilgjengelig som free transfer.

Les: Neymar gir idiotene hos PSG skylda for at jyplingen Haaland fikk stjele showet

Inter Milan under Antonio Contes energiske ledelse er intet dumt sted å fortsette karrieren. Den tidligere Chelsea-manageren styrer i god fart mot toppen i Italia – og Europa.

Vi anbefaler belgieren å si ja hvis muligheten byr seg.

Les: Liverpool viser at vi har blitt lurt