Neymar gir idiotene hos PSG skylda for at jyplingen Haaland fikk stjele showet

Please, få denne mannen tilbake i verdensklasse. (foto: dortmund, twitter)

Neymar kom seg endelig tilbake på banen for PSG og leverte en scoring i henhold til jobbbeskrivelsen. Det var bare det at en norsk 19-åring stjal showet fra spilleren til 2-3 milliarder kroner. Nå skylder Neymar på arbeidsgiveren for at han ikke ble matchvinner.

Det var godt å se Neymar tilbake der han tilhører etter skaden i ribbeinet og fravær fra de siste fire PSG-kampene.

Hadde Neymar blitt stående som matchvinner og kveldens helt i Dortmund, hadde sikkert melodien vært en annen, men når unggutta (og Mats Hummels) i gul/sort sendte PSG hjem med bagene fullstappet av press før returkampen 11. mars, da trengte verdensstjernen å få ut noe steam.

Les: Klopp ble kraftig imponert av bunnlag, snekrer sammen en fristende pakke

Og hva er mer naturlig enn å klage på sin egen klubb.

-Jeg spilte ikke de siste fire kampene. Det var PSGs avgjørelse gjort av klubblegene. Dessverre måtte jeg akseptere det. Jeg likte ikke hva de bestemte, men dessverre bestemmer klubben. Denne avgjørelsen endte dårlig for meg om mine lagkamerater, sier Neymar ifølge ESPN.

Og hvis du ikke fikk med deg poenget:

-Jeg var skadet med brist i ribbeinet, men det var ingenting som skulle stoppe meg fra å spille. Jeg var klar mot Lyon, men PSG holdt meg tilbake. Så gjorde de det til neste kamp, og neste, lyner det fra Neymar.

Så direkte oversatt fra neymarsk: Hvis direktører og leger hadde gjort jobben sin, så hadde jeg sørget for at PSG vant mot Dortmund og den norske jyplingen.

Les: Triana møter kampsportkongen Emil Meek

Det brasilianeren synes å glemme, er at siden PSG la ut rundt 2,2 milliarder kroner i 2017, har han vært satt ut med skade i midten av de to første sesongene.

Vi skjønner PSG godt, ingen grunn til å risikere å sette sin største investering ute av tjenesteproduksjon lenger enn nødvendig.

Dessuten er vi usikre på om Neymar fortsatt har faktoren som totalt endrer en kamp.

Les: Endelig: Ancelotti varsler at Everton får den etterlengtede forsterkningen