Conte ber Manchester City og Barcelona slappe av

(c) Bilde: Inter Milan: Alessandro Bastoni
Top Article ad

20 år gamle Alessandro Bastoni har imponert mye for Inter Milan denne sesongen, og han har til og med blitt foretrukket over profilen til Diego Godin ved flere anledninger. – Inter Milan manager Antionio Conte har vært klar på at 20 åringen er en del av lagets fremtid og er positivt overrasket og imponert over hvor fort Bastoni har blitt god.

Flere av Europas største klubber har reagert og ifølge Mundo Deportivo har Barcelona tilbudt stopperen, men Inter har sagt nei takk. – Så prøvde Barcelona enda en gang.

Les: Sportsdirektør Leonardo venter på et bedre bud han vet kommer

La Gazzetta dello Sport melder om interesse fra Manchester City, som har spurt om en avtale der Inter Milan, i tillegg til penger, også ville få tilbake Joao Cancelo, men Inter i denne saken sa også nei. – Så prøvde Manchester City enda en gang.

I 2017 betalte Interal Atalanta cirka 280 millioner kroner for Bastoni, og han har brukt de siste par sesongene som leietaker i først Atalanta og deretter Parma, før han denne sesongen hadde hatt ti kamper for Inter.

Antonio Conte har blitt lei av at både Barcelona og Manchester City ikke har tatt et nei for et svar og ber dem om å slappe av. -Alessandro Bastoni blir, dermed basta (og sikkert også pronto og pasta..)