Leonardo Nascimento de Araújo

Den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain har blitt vesentlig smartere på overgangsmarkedet etter de hentet tilbake brasilianske Leonardo Nascimento de Araújo som sportsdirektør i fjor sommer.

Nå er han i en heldig posisjon, klubbens stjernespiss Edinson Cavani er i ferd med å bli midtpunktet i en budkrig mellom Atletico Madrid og Manchester United som desperat trener en spiss.

Les: Manchester United har mer å bekymre seg over enn et tap mot Liverpool

Edinson Cavani har måttet sitte mye på benken denne sesongen til tross for at han scorer mål når han settes utpå og er den spilleren i Paris Saint-germain som har scoret flest mål. Cavani ønsker ikke å være en benkesliter og har bedt om å få forlate klubben.

Ifølge Goal har klubben sportsdirektør, Leonardo, fortalt at klubben har avslått et bud fra Atletico Madrid på spissen. – Dette i påvente av et langt bedre bud som trolig enten kommer fra den spanske hovedstaden eller havnebyen Manchester.

Lørdagens kamp mot Eibar i La Liga endte med tap for Atletico Madrid. Den Spanske sporsavisen Marca hadde to kommentarer 1. Kan noen fortelle dem at kampen starter når dommeren blåser i fløyta og 2. Diego Simeone (manager) har må signere Edinson Cavani umiddelbart.