Claudio Ranieri

Vi har lurt fælt på når Ranieri skulle komme tilbake i jobb. Sky Sports hevdet forrige måned at Premier League-mester Ranieri var toppkandidat til jobben hos Serie A-klubben Bologna, uten at det hadde noen wow-effekt på oss. Ryktet som kom på søndag, noen timer etter at Watford offentliggjorde sin beslutning, det var det mer fart på.

Xisxo Munoz er sendt på dør hos Watford etter 7 poeng på 7 kamper. Vi rakk såvidt å lure på hvem som skal ta over skuta til Joshua King og gjengen før Sky Sports Italia og var på med info.

Les: Watford sparker manageren

For følge journalist Gianluca di Marzio er Watford dybt inne i forhandlinger med Ranieri om å overta managerjobben. 69-åringen forsvant fra Sampdoria i sommer etter 71 kamper som trener. Når Premier League kaller, skjønner vi ikke annet enn at Ranieri takker ja.

Italieneren er ikke kjent for å stå mange sesongene i samme klubb, men etter det sensasjonelle ligamesterskapet med Leicester i 2015/16 har treneren teften og kompetansen som skal til for å lede Watford gjennom høststormene.

Dette skjer.

OPPDATERT: På mandag kom bekreftelsen, Ranieri er Joshua Kings nye leder hos Watford.

Les: Luis Suarez ringte aldeles ikke til Ronald Koeman