Har ansatt en manager, forventer en magiker

Den italienske manageren Claudio Ranieri er kjent for å få «normale» spillere til å yte unormalt bra. Selv om det ikke alltid slår raskt nok til for klubben han leder ser vi det gang på gang for spillere.

Med Claudio Ranieri ved rattet i Watford får Joshua King som i mange år nesten har kunnet spise kirsebær med de aller største gutta en manager som kan hente frem det lille ekstra.

Les: Edouard Cisse ber Pochettino ta fra Neymar nøklene

The Hornets bekrefter at Claudio Ranieri overtar klubben og vil lede laget til en meget tøff debut etter landslagspausen hvor de tar imot Liverpool på Vicarage Road.

Det er en godt erfaren kar som nå er på plass, han startet sin reise til øverste divisjon blant managere ved å dra Sardinia opp av gjørma, ble har han holdt roret i Napoli, Fiorentina, Valencia og Atlético Madrid, før hans første opphold i engelsk fotball med Chelsea i 2000.

I tillegg til sitt fireårige opphold på Stamford Bridge – hvor Blues forbedret sin score sesong etter sesong hadde han i en periode ansvaret for Fulham mellom 2018 og 2019. Ranieris største triumf i England kom som sjef for Leicester City.

The Foxes hadde kjempet nedrykk sesongen før Ranieris ankomst til King Power Stadium, men under 69-åringen hadde de en utrolig sesong 2015/16 der de trosset odds 5000/1 og løfte Premier League-trofeet som mestre. – En prestasjon som best kan beskrives som ren magi!.

Les på Engelske Fotball: Ny strålende Premier League-dokumentar

Mannen som tok Watford tilbake til Premier League, Xisco Muñoz, forlot klubben med umiddelbar virkning søndag.

Har ansatt en manager, forventer en magiker

Claudio Ranieri har vært arbeidsledig siden han forlot Sampdoria i juni. Der var 69-åringen trener for Morten Thorsby.

Watford blir Ranieris 20. trenerjobb. 19 av dem har vært som klubbtrener. Han hadde også en periode som landslagstrener for Hellas.

Ranieri var mannen som ledet Leicester City til et sensasjonelt seriegull i 2015/16-sesongen. Han har tidligere også vært manager for Chelsea.

Nå skal italieneren forsøke å holde Watford i Premier League. Watford er på 15. plass etter syv serierunder.

Ranieri har skrevet under på en toårskontrakt med klubben.