Mye bra, mye rot. (foto: united, twitter)

Da Cristiano Ronaldo bestemte seg for å forlate Torino og banket på døra hos Manchester City, hadde ikke United noe annet valg en å snu seg og legge frem tilbudet som hindret «det uhørte». Det var Uniteds CR7, å ha ikonet i en lysblå drakt på Old Trafford i byderbyet var utenkelig. Ifølge The Guardian har Pogba ingen betenkeligheter med å dra på seg City-drakta.

Overganger mellom byrivaler eller erkerivaler har skapt liv og røre hos supportere gjennom hele fotballhistorien. Spesielt når du har opparbeidet deg legendestatus i én klubb, for å så gå direkte over til fienden.

Les: Erik ten Hag vil beholde månedens Manchester United spiller

Paul Pogba er i ferd med å gjøre nettopp dette, hevder The Guardian. Den engelske storavisen hevder free agent Pogba er klar for å signere kontrakt med Manchester City til sommeren. Fireårskontrakt med opsjon på ytterligere år er lagt på bordet, der muligheten til å jobbe med Pep Guardiola har vært den store guleroten.

Nå er statusen til Pogba hos United-supporterne litt uklar, legendestatus har franskmannen neppe gjort seg fortjent til, men at Pogba har vært en viktig del hos United siden 2016, det er det liten tvil om.

Vi kan bare ane oss hvilket rabalder det blir hvis Pogba om noen måneder går ut på Old Trafford i lyseblått.

Les: Storopprydding på gang hos Tottenham