Supporterne og jeg vil ha mer.

Det tok ikke lenge før «katta i sekken» følelsen startet å bygge seg opp etter Inter Milan kapret Tottenham stjerne Christian Eriksen i vinter. – Overgangen ble beskrevet som et varp, kun 28 millioner euro, mens verdien ifølge konservative Transfermarkt var hele 90 millioner euro.

Denne sesongen har han bare startet i åtte serie A kamper og manager Antonio Conte er slettes ikke fornøyd. – Ujevnt spill passer ikke med ambisjonsnivået som eierne og manageren har lagt.

Les: Endelig lander David Beckham en «skikkelig» fotballspiller

Italiensk media omtaler den danske superstjernen som årets flopp og Inter Milan er tydeligvis enige, de ønsker allerede nå ifølge Daily Mail etter bare et halvt år å legge han ut for salg.

Han har vært kortere i klubben enn den tiden de brukte på å skaffe seg han, overgangs-sagaen begynte faktisk før Antonio Conte overtok managerstolen.

Antonio Conte ønsker seg tre hardtarbeidende midtbanespillere i sin 3-5-2-formasjon, noe som ofte har satt Eriksen på sidelinjen sidelinjen, noe som har begrenset ham til bare fire mål og tre assist på 26 kamper.

Sjefen ser ikke lenger Eriksens verdi for troppen, og ser ham i stedet som en potensielt verdifull eiendel som kan selges for å finansiere en shoppingtur i sommer. – Og prisen, den skal være 35 millioner euro.

Les: I dag våknet Danmark opp til erkjennelsen av at de er noen skikkelige duster