Klar for neste etappe.

De siste årene har ikke Juventus tatt skikkelig vare på den argentinske spissen Gonzalo Higuain. – Det har blitt låneopphold til både AC Milan og Chelsea. Selv om Juventus har fått en ny manager i Andrea Pirlo som faktisk liker Higuain var det trolig for sent. – Mentalt hadde han sluttet for lenge siden.

Real Madrid (2006 til 2013), var faktisk inne på tanken om at hente han tilbake, men de har et ekstensivt ryddearbeid foran seg og er ikke klare for noe enda.

Les: Tottenham skjønte de hadde tabbet seg ut – prøvde å kjøpe tilbake spiller

David Beckham sliter med å få ting til å svinge for sin nye klubb Inter Miami. – Det som er iferd med å skje nå er en meget godt nyhet. – Argentinske Gonzalo Higuain er ifølge Tyc Sport enig om en avtale.

Cesar Luis Merlo i Tyc Sports melder at Inter Miami og Gonzalo Higuain er enige om en avtale for de neste 2 1/2 årene.

Juventus spissen ønsket å spille for David Beckham så mye at han sa nei takk til klubber både i Serie A og Premier League.

Les på F7: Norge mindre innovative enn nedsnødde Østerrike

Den 32 år gamle spissen flyttet til Juventus i 2016 fra Napoli for 90 millioner euro, etter å ha tangert Serie A-rekorden på 36 mål i en sesong med Napoli-laget forrige sesong.

Han scoret 40 mål de to første sesongene på Allianz Stadium før han flyttet på lån til AC Milan og Chelsea i sesongen 2018/19, etter at Cristiano Ronaldo ankom.

Beckhams nye MLS-side ble bare med i ligaen denne sesongen og mistet alle fem av sine åpningsinnstillinger før Covid-19 stoppet ligaen.

De fortsatte sin dårlige form ved å tape alle tre gruppespillene sine i ‘MLS is Back’ -turneringen, som fant sted i Florida i juli.

Siden den normale ligaen kom tilbake, har siden vunnet en og tapt en, og tjent sine tre første poeng i en seier mot Orlando City.