Blytungt i gi fra seg poeng mot bunnlag på Stamford Brdige. (foto: Chelsea)

Pep Guardiola har fått det samme spørsmålet gjennom sesongen: Hvordan i huleste kunne du slippe Cole Palmer ut av klubben?! City-manageren innrømmer at det var en tabbe, men at Palmer var for utålmodig etter å få nok spilletid og søkte Chelsea. Nå har et annet spørsmål dukket opp – denne gangen til Palmer: Hvordan i huleste skal du holde ut på dette Chelsea-laget?!

21-åringen Cole Palmer har vist seg som Chelseas beste angrepsspiller. Med 13 scoringer og 8 assits i Premier League har den nye spilleren gjort alt det Chelseas milliard-investeringer ikke har gjort. Engelske Goal stilte etter 2-2 kampen mot Burnley spørsmålet om hvor lenge Palmer kan holde ut med den resultatmessige nedturen etter å ha forlatt verdens beste klubb.

LES: Overbevist Harry Kane er forbannet

Mot Burnley sto 21-åringen bak begge scoringene i en kamp som skulle ha gitt Chelsea tre poeng på Stamford Bridge mot Premier Leagues nest svakeste klubb.

-Det er ille. Spesielt når de er redusert til ti mann. Da de ble redusert til ti mann og vi kom foran 1-0, ble vi for komfortable, begynner Palmer til Sky Sports.

ENGELSKE KLUBBER: Ikke alle hos Liverpool er like forståelsesfull som Klopp for at Xabi Alonso takker nei til trenerjobben

Før 21-åringen letter på trykket.

–Det er den samme historien hver gang. Vi tar livet av oss selv hver uke. Spillerne våre må forbedre seg, avslutter Palmer.

Kanskje på tide å gi 21-åringen kapteinsbindet, Pochettino trenger en spiller som ikke bare prater, men går foran og leverer.