Hjelper ikke å være en av de nye stjernene på Chelsea. (foto: chelsea, twitter)

Det er egentlig en kjedelig sak, men for Thomas Tuchel er det sikkert null problem at spilleren som forrige sesong var på banen i 39 kamper for Chelsea slipper å forlate balløya.

Det er liten tvil om hva managerne for de største klubbene mener om landslagsspill. Med store deler av troppen på reise rundt om i verden, og med mulighet for at de returnerer tilbake på jobb med skade, er landslagspausene «en pause» Klopp, Guardiola, Tuchel og de andre fint klarer seg fint.

Les: FA gir Chelsea to smekk etter Liverpool-kampen

Hakim Ziyech ble overraskende ikke kalt inn til Marokkos kamper mot Sudan og Guinea.

Ziyech har vært en av Marokkos viktigste spillere, men landslagstrener Vahid Halihodzic valgte denne gangen å droppe invitasjon til Champions League-mesteren.

-Oppførselen hans i de to siste kampene, spesielt den siste, var ikke som en landslagsspiller og leder på laget som skal være en positiv rollemodell, begynner landslagstreneren ifølge The New Arab.

-Han ankom sent, og etter det nektet han til og med å jobbe… For første gang i trenerkarrieren min har jeg sett en oppførsel som skuffer meg. En spiller som nekter å spille en kamp – riktignok en vennskapskamp – fordi han later som han er skadet. Den medisinske staben gjorde flere undersøkelser og sa han kunne spille. Han nektet så å varme opp i andre omgang, fordi han var skuffet over å være innbytter, kommer det fra landslagstreneren.

Svaret fra Ziyech kom i en Instragram-story:

-Neste gang du snakkker, så fortell sannheten.

Vi får håpe partene får løst det. For Thomas Tuchel er det sikkert like greit at Ziyech holder seg i London.

Les: ESPN: Ronaldo har null påvirkning på Haaland-planen