Blir ikke storbyen denne gangen heller. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea er en av verdens beste klubber, noe gjengen fra Stamford Bridge viste forrige sesong. Men for hver spiller som kunne heve CL-trofeet, befinner det seg Chelsea-spillere rundt om i Europa som aldri kommer i nærheten av å få delta på festen.

De befinner seg på utleie. Chelsea er beryktet for å hamstre talenter, sende dem på utleie-reise som til slutt ender med exit fra klubben. Hva er hensikten, spør vi oss hver sesong. For Chelsea dreier dette seg om business og jakten på de 1-2 talentene, en John Terry, som virkelig tjener klubben i tiår.

Les: Ronaldo så vidt ute av porten – nå kan Eden Hazard være på farten

Baba Rahman er ikke en Terry. Det er liten tvil om at venstrebacken er en solid spiller, men siden 2015 og 7 ulike Chelsea-managere (!), har spilleren 23 førstelagskamper på CV´en. Resten av kampene er spilt på utleie hos Schalke x 2, Reims, Mallorca og greske PAOK.

Nå vender Rahman endelig tilbake til balløya, men får ikke kjenne på smaken av London. På fredag kom bekreftelsen på at 27-åringen sendes til Reading i Berkshire for Championship.

Dermed er Rahman klar for sitt 6. leieopphold. Med kontrakt hos Chelsea til 2024, blir vi ikke overrasket hvis vi kan cut and paste store deler av denne artikkelen neste sommer (selv om vi selvfølgelig aldri gjør dette, æresord).

Uansett, lykke til!

Les: I løpet av noen dager ble drakta til Cavani en belastning