Bør pakke kofferten. (foto: real, twitter)

Nå skjer det mye, og det skjer kjapt. Ryktet om at Ronaldo var på vei ut av Torino ble fyrt av forrige helg etter at CR7 gjorde noe så uvanlig som å starte sesongen på benken. Under en uke senere bekrefter Manchester United at jepp, Ronaldo er tilbake på Old Trafford. I Madrid jobbes det knallhardt for å få til det samme med Kylian Mbappé.

Mbappé-prosessen har vart et halvt år, noen dager før overgangsvinduet stenger har det akselerert.

Les: Mbappe signering er nært forestående

Men for å få manøvrert seg til et usannsynelig Mbappé-kjøp, må Real Madrid rydde plass. Ifølge Marca har Juventus signalisert sin interesse for Hazard, etter at Ronaldo er på vei over den engelske kanalen blir dette et høyaktuelt scenario.

Marca følger hovedstadsklubben tett, og hevder Real Madrid vil åpne armene og gi italienerne smellkyss på veien (det med kyssene er vår tolkning) hvis de henter spilleren som aldri har levert det han ble hentet for i 2019.

Hos Juventus kan Hazard få en tilsvarende rolle som hos Chelsea, der han hadde full frihet til å spille sin fotball.

Det er knapt med tid, men en Hazard-overgang kan bli realisert i første omgang som utleie. Klarer Real Madrid å få Kylian Mbappé helt inn porten i Madrid, kan en Juventus-overgang for belgieren være nær.

Les på F7: Forbyr fyllekjøring med elefant

Viser at han er på vei til noe som minner om gammel storhet. (foto: real, twitter)

Ramos til PSG, Messi til PSG, Kane på exit blir hos Spurs, Ronaldo til United, Mbappé til Real Madrid, Hazard til Juventus? Fotballverdenen har aldri opplevd maken til overgangsvindu, that´s for sure.

Les: Tottenham og Moussa Sissoko går hver sin vei